avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Obținere certificat de înscriere a personalității ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Obținere certificat de înscriere a personalității juridice-Federație

Bună ziua, doresc să schimb conducerea din cadrul federației mele, însă nu avem certificatul de înscriere a persoanei juridice fără scop patrimonial într-o formă lizibilă. Îmi puteți oferi informații despre cum poate fi obținut acesta, care sunt pașii și unde trebuie depuse actele. Mulțumesc
fiind federatie, nu judecatoria ci un tribunal e competent - acolo trebuie cerut. De regula ei taxeaza emiterea cu un leu, unele emit gratis. Nu exista formular-tip sau model.... Totusi nu ar trebui sa fie nevoie de certificatul de inscriere pt a schimba conducerea, se poate cere si obtine cand operati modificarile de conducere..... datele de identificare le puteti afla si din alte documente ex. Registrul National ONG varianta online sau din hotararile judecatoresti de infiintare sau modificari anterioare de acte constitutive

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se poate consulta statutul unui ong? AdrianSz AdrianSz Buna ziua, Am inteles ca statutul asociatiilor este public si poate fi consultat, totusi nu gasesc online nimic. Stiti cumva unde se pot vizualiza aceste ... (vezi toată discuția)
Cerere pentru a obtine certificat de inscriere a persoanelor juridice fara scop patrimonial. andreea.spinu@yahoo.com andreea.spinu@yahoo.com Buna ziua! Am nevoie de o cerere pe care sa o trimit prin mail la judecatorie (deoarece e inchis pentru public din cauza pandemiei) pentru a obtine un ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in registrul asociatiilor si fundatiilor maneaciprian17 maneaciprian17 Buna ziua! Am si eu o nelamurire cu privire la inregistrarea si functionarea in conditii legale a unei asociatii de tip ONG. Mai exact, pentru ... (vezi toată discuția)