avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara! Înainte de căsătorie am cumpărat un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara! Înainte de căsătorie am cumpărat un imobil, ...

Bună seara! Înainte de căsătorie am cumpărat un imobil, dar pe contract e trecut și fostul soț... Banii au fost doar ai mei, obținuți din vânzarea altui imobil din Italia... Care l-am obținut moștenire de la o bătrână! Am vândut acolo și am cumpărat în România! Acuma el vrea jumătate din casă! Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 18:52, 15 Martie 2021
Dacă dovediți că banii obținuți de pe bunul imobil din Italia i-ați folosit pentru achiziționarea imobilului, este în regulă. Totiși, de ce soțul a fost menționat în calitate de cumpărător ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara cred ca pot gasi raspunsuri sau indrumare aici am ... fanboss fanboss Buna seara cred ca pot gasii raspunsuri sau indrumare aici Am vandut un apartament din banii obtinuti impreuna cu sotia am cumparat o garsoniera care din ... (vezi toată discuția)
Dobandire apartament de catre copilul minor acarmena acarmena Am doi copii minori rezultati din prima casatorie. In urma partajului am obtinut jumatate din pretul apartamentului pe care-l aveam cu fostul sot. Intre timp ... (vezi toată discuția)
Cum se pronunta un partaj in cazul unui imobil cumparat prin vanzarea altui imobil dobandit inainte de casatorie? love_singh love_singh Am detinut un imobil inainte de casatoie . Casatorindu-ma, dupa cativa ani l-am vandut si am cumparat un alt imobil care conform actelor este chiar mai ieftin ... (vezi toată discuția)