avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. Dacă un proces s-a terminat cu o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. Dacă un proces s-a terminat cu o condamnare la 4 ...

Buna seara. Dacă un proces s-a terminat cu o condamnare la 4 ani pentru complicitate trafic de droguri, care sunt șansele/pașii pentru a obține arest la domiciliu sau scurtarea pedepsei sau rămânerea într-un singur loc fără a fi necesară mutarea de la un penitenciar la altul ....persoana in cauza se afla deja in arest de 5 zile. Procesul s-a desfășurat pe o perioada de 2 ani persoana fiind judecată in stare de libertate, iar după acești 2 ani hotărârea a fost 4 ani cu executare.... va rog orice răspuns îmi este de ajutor, mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 15 Martie 2021
andreearb.05, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:34, 16 Martie 2021
Încercați sa.angajati avocat pentru reducerea pedepsei.
Nu se poate executa cu arest la.domiciliu precum in Italia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara am câteva întrebări legat de o speță: o cunoștință ... AndreiUrsanu AndreiUrsanu Bună seara am câteva întrebări legat de o speță: O cunoștință a fost recent condamnată la 4 ani și 8 luni de închisoare cu executare într.un caz ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal-trafic de droguri de mare risc ioana2010maria ioana2010maria In anul 2010 un prieten a fost condamnat la 10 luni cu suspendare pentru trafic de droguri de risc. Apoi in anul 2011 a fost arestat pentru acuzatia de trafic ... (vezi toată discuția)
Recidivist sau nu? theo_i theo_i Am si eu o intrebare. Prietenul meu este inculpat intr-un dosar privind traficul international de droguri, fiind arestat preventiv. Saptamana viitoare o sa ... (vezi toată discuția)