avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Returnare avans formatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Returnare avans formatie

Buna ziua,
Am semnat un contract cu o formatie pentru luna septembrie 2020. I-am instintat in luna mai ca datorita pandemiei vom muta data evenimetului in 2021 si am solicitat returnarea avansului. Ne-au oferit alte datele libere pe care le-am refuzat si un voucher de valoarea avansului pe care iarasi l-am refuzat. Nu vor sa ne retuneze avansul pe motiv ca in septembrie 2020 evenimentele au fost permise dar nu vor sa inteleaga ca eu nu puteam organiza cu 50 de persoane o nunta. In contract scrie ca avansul nu se returneaza daca beneficiarul renunta la contract. Ce pot face pentru a imi primi avansul inapoi?
Ultima modificare: Marți, 16 Martie 2021
adriana.cris, utilizator
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 10:23, 2 Aprilie 2021
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!

Conform contractului, daca nu acceptati alta data sau acel voucher, banii sunt pierduti.
Este rea-vointa din partea dvs din cate se pare.

O zi buna!
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti ce sa recuperați,trebuia să acceptați una din variantele propuse.In cazul ipotetic în care ati castiga un eventual proces oricum șansele de a recupera ceva sunt mici.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ganditi-va ca oamenii aia au blocat un week-end cand puteau sa cante pe bani pentru altcineva. Faptul ca v-au oferit variante de utilizare a avansului mi se pare mai mult decat ok din partea lor, puteau sa zica sa respectam contractul, ne-ati tocmit pentru o data, n-ati vrut, asta e...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnarea banilor sub forma de voucher LauraG1974 LauraG1974 Deoarece s-a anulat turneul unei trupe care urma să aibă concert și în România, cei de la iaBilet.ro m-au anunțat că banii pe care i am platit pe bilet ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract nunta Andreeaivanciu Andreeaivanciu Buna seara, Am o mare rugăminte dacă ma puteți ajuta v-as fi recunoscătoare toată viața. Anul trecut am semnat un contract pentru un eveniment care ... (vezi toată discuția)
Amanare a nuntii din partea organizatorului CristianCondrea CristianCondrea Buna seara, la finele anului 2019 am incheiat un contract cu o locatie pentru eveniment tip nunta pentru data de 13 Iunie 2020, in martie 2020 s a instaurat ... (vezi toată discuția)