Buna ziua,
Am semnat un contract cu o formatie pentru luna septembrie 2020. I-am instintat in luna mai ca datorita pandemiei vom muta data evenimetului in 2021 si am solicitat returnarea avansului. Ne-au oferit alte datele libere pe care le-am refuzat si un voucher de valoarea avansului pe care iarasi l-am refuzat. Nu vor sa ne retuneze avansul pe motiv ca in septembrie 2020 evenimentele au fost permise dar nu vor sa inteleaga ca eu nu puteam organiza cu 50 de persoane o nunta. In contract scrie ca avansul nu se returneaza daca beneficiarul renunta la contract. Ce pot face pentru a imi primi avansul inapoi?
Nu aveti ce sa recuperați,trebuia să acceptați una din variantele propuse.In cazul ipotetic în care ati castiga un eventual proces oricum șansele de a recupera ceva sunt mici.
DinuX
Utilizator 4din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
Ganditi-va ca oamenii aia au blocat un week-end cand puteau sa cante pe bani pentru altcineva. Faptul ca v-au oferit variante de utilizare a avansului mi se pare mai mult decat ok din partea lor, puteau sa zica sa respectam contractul, ne-ati tocmit pentru o data, n-ati vrut, asta e...