Buna ziua! Cum pot radia o ipoteca insrisa in cartea funciara, din cauza ca am fost garant la o SC ( radiata de la REG. COM IN ANUL 2017) care a avut credit la BANKCOOP .Banca care nu mai exista. Am trimis o solicitare catre lichidatorii bancari care s-au ocupat de Bankcoop si au spus ca nu pot elibera nici un fel de act juridic. Ce ma sfatuiti sa fac pentru a scapa de acesta sarcina din cartea funciara a imobilului?
Buna ziua. Va rog sa imi trimiteti si mie minuta. si eu am o ipoteca in favoarea Bankoop din 1996 si nu o pot radia. e-mail: triax_1965@yahoo.com. Va multumesc anticipat!
Bună ziua ,mă puteți ajuta și pe mine cu minuta va rog frumos.Părinti mei au o ipoteca pe imobil la Bankcoop.Va rog frumos daca binevoiți să mă ajutați.Mulțumesc frumos ! Adresa de email: popaiondaniel6@gmail.com
Buna ziua,
Va puteți adresa la ONRC sa va elibereze din buletinul procedurilor de insolventa dovada faptului ca este finalizată procedura de faliment. După care depuneți documentele la OCPI in vederea radierii ipotecii. Spor!