avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Duplicat hotărâre de divorţ, definitivă sau ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Duplicat hotărâre de divorţ, definitivă sau certificatul de divorţ, eliberat de notar

Buna ziua. Pentru eliberarea unei noi carti de identitate, am nevoie, printre altele, de hotărârea de divorţ, definitivă sau certificatul de divorţ, eliberat de notar. Nu mai stiu numarul dosarului, iar anul este indepartat (aproximativ, 1990). Care e procedura pentru obtinerea hotararii de divort? Cum se obtine certificatul de divort eliberat de notar? Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 16 Martie 2021
H0r4c3, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă ați divortat in instanța numai de la arhiva respectivă puteti obtine o copie legalizata nu aveti ce sa obțineți de la notar.Mergeti cinstiti un grefier pe acolo si va , descurcă,,
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cautati prin arhiva personala, trebuie sa gasiti numarul dosarului,altfel cautati registre de dosare... Sau contactati un avocat. Grefierul nu are de ce sa fie cinstit, ca nu-i cauta el dosarul.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dna colegă nu cred că în perioada de cand profesati nu ati observat pe la arhive grefieri care rezolva problemele justitiabililor dau consultatii,sfaturi,rezolva ,,cu celeritate"anumite situatii cand sunt impulsionati etc.

Liliana Gradinaru a scris:

Cautati prin arhiva personala, trebuie sa gasiti numarul dosarului,altfel cautati registre de dosare... Sau contactati un avocat. Grefierul nu are de ce sa fie cinstit, ca nu-i cauta el dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie legalizat certificat divort gabriela petrascu gabriela petrascu Buna ziua, mama mea este bolnava de Alzheimer. Nu mai are certificatul de divort. Eu am nevoie de o copie legalizata ptr procesul de obtinere tutela. A ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu documente ratacite marshanna marshanna Buna ziua, In urma cu un cateva luni am acceptat la notar o succesiune dupa mama mea, care cuprinde un apartament. Acum doresc sa dezbat succesiunea (sunt ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine o copie dupa sentinta de divort marinela cecanau marinela cecanau buna ziua.In urma cu vreo 6 ani sotul meu a intentat divort,am fost de acord dar dupa aceea am plecat in spania,inainte sa plec am fost citata la proces si am ... (vezi toată discuția)