avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara, Pe etajul blocului unde locuiesc este un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara, Pe etajul blocului unde locuiesc este un apartament ...

Buna seara,
Pe etajul blocului unde locuiesc este un apartament inchiriat,chiriasii nu au contract de inchiriere,la asociatia de proprietari nu s-a depus nici un document(apartamentul este inchiriat de vreo 10 ani),prin acesta s-au perindat foarte multe persoane unele chiar dubioase,de vreo cateva luni au inceput sa apara probleme:ambalaje aruncate pe scara,chistoace de tigari,chiar tigari aprinse aruncate pe jos,flori furate de pe scara,pereti loviti.Impreuna cu un vecin de la un etaj inferior am luat decizia sa montam camere de luat vederi,pe 2 etaje,etajul unde locuiesc eu si cel unde locuieste el,asa am vazut cine creeaza problemele(chiriasii apartamentului).
P e etaj sunt cate 2 apartamente.
Administratia blocului este informata scris de acest lucru,am semnat amandoi ca suntem de acord,proprietarul apartamentului inchiriat nu mai vine la adresa pentr a-i cere acordul iar chiriasii nu au forme legale,
Ce ar trebui sa mai facem pentru a nu avea probleme.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:56, 16 Martie 2021
Mergeti la politie si vedeti ce va zic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini care imi arunca gunoaie in curte Irinnati Irinnati Buna ziua. Am si eu o intrebare. M am mutat recent intr un bloc nou, la demisol si am si curte proprie. Problema mea sunt vecinii de la etajele superioare care ... (vezi toată discuția)
Legalitatea montarii coloanei de apa separata pe holul casei scarii la un bloc s+p+4 ortansa1961 ortansa1961 Suntem mai multi proprietari, in nr de 16, intr-un bloc S+P+4 care nu au asociatie de proprietari. Multe apartamente sunt goale, circa 8, deoarece proprietarii ... (vezi toată discuția)
Cumparare sau inchiriere spatiu din incinta scarii blocului nectarya nectarya Buna ziua, Pe palierul fiecarui etaj al blocului in care locuiesc se afla cate o magazie care demult era de fapt spatiul in care se arunca gunoiul menajer de ... (vezi toată discuția)