avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pierdut chitantier si contracte de cladire toate in alb
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pierdut chitantier si contracte de cladire toate in alb

Buna ziua,

am si eu o problema . Lucrez la o firma de asigurari, colaborator si cand m-am mutat am pierdut un chitantier in alb si vreo 4 contracte de cladire in alb...care oricum nu mai sunt valabile, fiindca s-a schimbat formatul contractelor. Cum trebuie sa procedez? pe langa faptul ca le declar pierdute, cat trebuie sa platesc la societate sau cum se solutioneaza problema?

Multumesc anticipat,

Ana-Maria
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:21, 4 Ianuarie 2010
Ca orice act ,acesta trebuieste declarat ca pierdut si nul de drept intr-o publicatie de mare tiraj.
Anuntati conducerea socitatii si aceasta va lua masuri,nu stiu daca si impotriva dvs,dar este cert ca este vorba despre o neglijetnta,mai mica totusi prin schimbarea formularelor despre care faceti vorbire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot anula 2 bilete la ordin pierdute? alexandrugeorge1987 alexandrugeorge1987 Buna ziua, am rugamintea sa imi spuneți care este procedura de anulare a 2 BO pierdute (de o firma de curierat). Mentionez ca sunt semnate in alb. Cei de la ... (vezi toată discuția)
Cec refuzat pneuros pneuros am un cec refuzat fiindca emitentul la declarat pierdut as vrea sa stiu daca cecul se poate folosi pentru recuperarea banilor, cec ul a fost semnat si ... (vezi toată discuția)
Fals in inscrisuri sub semnatura privata romex romex As dori sa supun in discutie o problema care inca nu am lamurit-o. In cazul in care pe un act sub semnatura privata , exista 4 semnaturi : una a celui care ... (vezi toată discuția)