avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Aviz DSP pentru terasă de zi cu un singur grup ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Aviz DSP pentru terasă de zi cu un singur grup sanitar

Bună seara. Dețin o frizerie de 32 mp pe o alee pietonală destul de populată. Pe timpul verii as vrea sa fac o mica terasa în fața frizeriei, cu maxim 3 mese și un baruleț mic, unde sa pot servi o bere artizanala și cafea. Programul de funcționare să nu depășească ora 2o.
Pentru ca am II mi-am adăugat un nou coud caen pt bar, de la primarie primesc autorizație, problema apare de la DSP, și asta fiindcă am un singur grup sanitar. Exista vreo soluție sa pot deschide și eu mica mea terasa? Poate un contract de comodat cum ca as folosi o baie din împrejurimi? Încă un grup sanitar nu mai am unde sa fac iar eu sunt de părere ca s-ar putea folosi toată lumea de grupul sanitar pe care-l am deja.
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:12, 17 Martie 2021
Parerea dvs. nu coincide cu cea a inspectorilor DSP si nu se incadreaza in legea sanitara.
Numarul de grupuri sanitare se stabileste dupa numarul de persoane la un moment dat si obligatoriu, separat pentru femei/ barbati.
Numai inspectorii DSP va pot da autorizatie de functionare din punct de vedere sanitar. Nu cred ca primaria va da autorizatie daca nu detineti autorizarea DSP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grup sanitar frizerie container Breezy Breezy Bună ziua ! Doresc să deschid o frizerie mică într-un container în mediul rural la mine în curte. Grupul sanitar trebuie să fie obligatoriu în ... (vezi toată discuția)
Ajutor referitor la avize de functionare ioanabragaru ioanabragaru Buna ziua, as dori niste informatii referitoare la avizele necesare in cazul in care doresc deschiderea unei societati de comercializare produse alimentare. ... (vezi toată discuția)
Amenajare grup sanitar salon infrumusetare Tericu Tericu Buna ziua.Detin un spatiu comercial relativ mare cu grup sanitar.In prezent in spatiul respectiv este un magazin alimentar.Intentia mea este sa impart spatiul ... (vezi toată discuția)