avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua. După concediul de risc maternal, mai am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua. După concediul de risc maternal, mai am voie sa ...

Bună ziua. După concediul de risc maternal, mai am voie sa îmi iau concediu medical dacă va fi nevoie pana întru în prenatal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:59, 17 Martie 2021
Da,mai puteti beneficia de concediu medical .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract pe perioada determinata in concediul de risc maternal Pasaricadaniela Pasaricadaniela Buna ziua! Sunt angajata pe perioada determinata pana la data de 31.08.2017. Mentionez ca luna aceasta am intrat in concediu de risc maternal, acordat pana ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru a beneficia de indemnizatia pentru ccc? onutza1988 onutza1988 Buna ziua, Lucrez la o firm din data de 24noiembrie 2011 ,am ramas insarcinata si data probabila a nasteri este 24decembri2012! Intrebarea este pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața!am o intrebare legată de concediul prenatal ... OncicaLavinia OncicaLavinia Bună dimineața!Am o intrebare legată de concediul prenatal si postnatal. Sunt angajată la o firmă de 2 ani si 5 luni.Sunt însărcinată in 4 ... (vezi toată discuția)