avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pentru intreprinderi individuale, ce fel de facturi ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pentru intreprinderi individuale, ce fel de facturi trebuie? sau chitante? mai trebuie si alteceva sau numai astea doua?

Ok eu am o intreprindere individuala, ce fel de factura imi trebuie si de fel de chitanta? mai trebuie si altceva sau numai astea 3? adica factura, chitanta, si stampila? si ce marime? A4, A5,A6?
Ultima modificare: Luni, 4 Ianuarie 2010
szabifiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: A. Ionut , Consilier juridic 21:23, 4 Ianuarie 2010
in functie de activitatea pe care o desfasurati. este posibil sa va trebuiasca casa de marcat. marimea facturierului si chitantierului o alegeti dvs. la fel in functie de specificul activitatii si de cantitatea de date pe care o veti inscrie pe aceste documente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitantier pt psiholog clinician si facturier? danielavasile danielavasile Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu informatii despre ce am de facut pt a lucra corect ca psiholog clinician. Am toate actele ok pe cabinet individual, totul ... (vezi toată discuția)
Pfa-inregistrarea cheltuelilor crtmihai98 crtmihai98 Am deschis un PFA in domeniul de consultant de credite,adică am un contract de colaborare cu IFN (banca) unde eu câștig un comision din contractele de ... (vezi toată discuția)
Folosesc facturier si chitantier corect sau nu? pfagns pfagns Buna ziua, am si eu o nelamurire si poate ma puteti ajuta cu un sfat. Sunt PFA din martie 2009 ca traducator, neplatitor de TVA. De la Administratia ... (vezi toată discuția)