avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am cumparat un teren care are mai multe cladiri dintre ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am cumparat un teren care are mai multe cladiri dintre care 2 ...

am cumparat un teren care are mai multe cladiri dintre care 2 cladiri sunt ale primariei? cum pot sa scap de acele cladiri?
Cel mai recent răspuns: claklaus , utilizator 22:43, 17 Martie 2021
Cumparati-le de la Primărie, obțineți autorizație de demolare și le dati jos.
In cazul in care Primaria solicita un preț nesimțit de mare, care ar fi procedura?
Niciuna. Raman lucrurile asa.
Va mulțumesc pentru timpul acordat. Eu as cam vrea sa dispară clădirile de acolo ca ma încurca. Sunt niște dărăpănături

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru demolarea unei hale este necesara autorizatie de demolare emisa de primarie? codorinel codorinel Urmare unui litigiu privind revendicarea unor terenuri, am cumparat mai multe cladiri aflate pe acele terenuri (cladiri construite din caramida si o hala ... (vezi toată discuția)
Constructii abuzive pe teren privat gameoversrl gameoversrl Detin TITLU DE PROPRIETATE pe un teren pe care se afla cateva garaje construite inca din regimul comunist dar pentru care nu exista documente. Intr-o perioada ... (vezi toată discuția)
Aviz nefavorabil constructie din partea statului major al apararii puzuzu puzuzu Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o problema. Incerc sa construiesc in Vama Veche o pensiune in scop turistic. Am obtinut certificatul de urbanism din ... (vezi toată discuția)