avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Anulare proces verbal viteza
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Anulare proces verbal viteza

Am fost identificat in trafic cu viteza peste viteza legala, rezultatul fiind suspendarea dreptului de a conduce pe o perioada de 60 de zile. Agentul constatator a scris procesul verbal, intr-un mod agramat, literele nu se inteleg, data din proces mai exact 03 este mai degraba un 09, peste tot in procesul verbal literel M si U sunt identice. Litera M este facuta ca si un U prelungit. B-ul de mana este un L de mana si tot asa...Practic intreg procesul verbal: data, strada, drumul marca masinii, precum si alte detalii legate de fapta sunt greu descifrabile, literele nu seamana cu literele latine, iar cuvintele sunt o insiruire de litere ciudate, incomplet scrise. Intrebarea este: in instanta un astfel de proces verbal poate fi anulat si implicit anulata fapta?
Ultima modificare: Miercuri, 17 Martie 2021
varsanufie, utilizator
Formulati in termen plangere contraventionala, prin care invocati nulitatea absoluta a procesului verbal de contraventie datorita caracterului ilizibil si indescifrabil al acestuia, motiv pentru care nu se poate constata daca cuprinde sau nu mentiunile obligatorii prevazute de lege.
Ultima modificare: Joi, 18 Martie 2021
Cabinet de avocat "Elena Viorica Mavhima", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motive de nulitate a procesului verbal de contraventie nk_12321 nk_12321 Ieri in timp ce circulam cu masina am facut o explozie de cauciuc si m-am urcat pe o bordura.... a facut pana si.... ceva daune pe la masina.... In timp ce eu ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala ursacheurse ursacheurse buna seara! voi apela la amabilitatea dvs pentru a ma ajuta sa indrept o posibila greseala. am formulat plangere contraventionala fara avocat deoarece nu pot ... (vezi toată discuția)
Care este perioada de complectare a unui proces verbal ? GaleaCristian GaleaCristian Am primit o amenda , aceasta era complectata prima oara in data de 08.08.08 si fapta sa intamplat in 08.08.2009 mai exact dupa un an de zile , nu 15 zile este ... (vezi toată discuția)