avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, In urma unei fapte de distrugere de bunuri ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, In urma unei fapte de distrugere de bunuri , instanta ...

Buna ziua,
In urma unei fapte de distrugere de bunuri , instanta ma obliga sa despagubesc persoana pagubita. Aproximativ 3000 de lei.
As dori sa stiu daca pot plati aceasta despagubire in rate, si care este suma minima care o pot plati fara sa urmeze o executare silita.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: wasil , utilizator 08:46, 18 Martie 2021
Contactati persoana pagubita si stabiliti daca este sau nu de acord cu plata in rate. Executarea silita nu poate fi evitata daca nu obtineti acest acord, intrucat creditorul nu este obligat sa primeasca plata fractionata. Nu exista nici o suma minima pe care sa o platiti pentru a nu ajunge la executarea silita.
Multumesc pentru raspuns.

Nu sunt sigur ca am inteles, creditorul fiind o banka? Sa inteleg ca pagubitul va fi despagubit initial de catre o banca careia eu apoi va trebui sa-i platesc?
Mentionez ca nu am proprietati pe numele meu oricum, vreeam doar sa evit alte complicatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita sofian1978 sofian1978 buna ziua,in anul 2007 am facut un credit la piraeus bank in valoare de 7200 euro,am platit rate pana in 2010,iar atunci din cauza unor probleme nu am mai ... (vezi toată discuția)
Probleme credit cu buletinul radu_alex035 radu_alex035 in urma cu 4 ani ,am contactat un credit doar cu buletinul ,pt 2 produse care valorau la vremea respectiva 1950 ron.contractul s-a facut p 48 luni cu o rata ... (vezi toată discuția)
Este posibil? VRobertB VRobertB problema este un pic mai delicata , am avut un proces cu romtelecom dataorita unei avarei pe care am produso echipamentului firmei inplicat fiind intr-un ... (vezi toată discuția)