avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! In urma cu 4 ani eu fiind însărcinată, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! In urma cu 4 ani eu fiind însărcinată, sotul s-a ...

Buna ziua! In urma cu 4 ani eu fiind însărcinată, sotul s-a îndrăgostit de o alta femeie și a decis sa divorțăm. Șocul a fost atat de mare încât am pierdut sarcina. In urma cu 3 ani am divorț, eu plecând din casa, casa fiind bun comun, construită împreuna in timpul căsătoriei. Fostul soț a locuit cu diverse femei in acest imobil, mie interzicându-mi sa ma reantors acasă. Acum nu mai pot locui in casa părinților unde am locuit pana acum și doresc sa ma reantorc acasă. Cum trebuie sa procedez? Țin sa Menționez faptul ca el a schimbat toate yalele, iar eu nu mai am acces. Va mulțumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 18 Martie 2021
Laura_flory, utilizator
Cel mai recent răspuns: Laura_flory , utilizator 21:32, 18 Martie 2021
dacă nu vă înțelegeți cu privire la folosirea bunului comun, singura soluție este partajul în instanță.
Fără acordul lui nu pot merge in propria casa pana la finalizarea partajului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii in domiciliul comun dupa divort de catre sotie si parintii acesteia GYORGYO GYORGYO Buna ziua,prin sentinta civila nr.518 din 19.01.2016 pronuntata de judecatoria Craiova in dosarul nr.41671/215/2016 s-a pronuntat divortul dintre mine si fosta ... (vezi toată discuția)
Lamuriri- fostul sot nu ma lasa sa intru in casa proprietate comuna ncristiana ncristiana Buna, am si eu urmatoarea situatie: sunt divortata de un an jumate, dupa divort am mai ramas in casa pana la o alta cearta si bataie de la fostul sot si ... (vezi toată discuția)
Fosta soție a schimbat yala și a solicitat atribuirea provizorie a locuinței. Îmi poate interzice accesul invocând ,,dreptul la intimitate"? Cristofir Cristofir Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca am vreo sansa sa mai locuiesc in apartamentul proprietate comuna cu fosta sotie in urmatoarele conditii, tinand cont de ... (vezi toată discuția)