avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... plangere depusa la tribunal de 2 ani inca ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

plangere depusa la tribunal de 2 ani inca nesolutionata ( ...

de aproape doi ani de zile am depus o plangere la tribunal ( printr-un avocat) pentru faptul ca sotul fetei mele pe fondul consumului repetat de alcool terorizeaza familia, sotia lui (fiica mea) si pe cei patru copii minori si aproape de fiecare data se amana sentinta, au fost audiati si doi din patru copii minori de catre procuror iar acasa lucrurile degenereaza pe zi ce trece.Rog persoane avizate sa ma sfatuiasca ce trebuie efectuat legal pentru a se scurta termenul de luarea unei hotarari.Nu am solicitat decat ca nepotii nostrii sa ne poata vizita ori de cate ori doresc si sa petreaca sfarsitul de saptamana cand doresc la noi cum era odata!!!Mentionez ca ei locuiesc aproape de noi la cateva minute. cu stima,
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:24, 20 Martie 2021
Singurul sfat pertinent îl poate da doar cel care studiază dosarul dvs incheierile de ședință din carerezultă ce s a intamplat la termene,Este imposibil de ghicit ce motive au făcut ca procesul să dureze atât,s au efectuat anchete sociale,s.au administrat probe în străinătate prin comisie rogatorie etc.Daca puneti la socoteala si cele 5 6 luni de anul trecut in care dosarele au fost suspendate parcă nu mai sunt chiar 2 ani.Daca nu aveti av angajați va dacă aveti discutați cu acesta ..
Ultima modificare: Joi, 18 Martie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
va multumesc pentru raspuns, insa nu am avut probe din strainatate, nu este cazul nostru, da , avem angajat un avocat
Discutați cu av angajat care e stadiul dosarului rugati-,l să vă explice de ce durează, ce mai tb făcut, dacă poate estima un termen de soluționare etc.
va multumesc,
nu prea se intelege cine si ce a cerut in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisie rogatorie in germania leona777 leona777 buna ziua, intr-un process cu minori in care s-a incuviintat ancheta sociala prin comisie rogatorie, daca cer instantei civile ca si audierea minorei sa se ... (vezi toată discuția)
Ancheta sociala in procesul de divort MgcMarius MgcMarius Ancheta sociala este sau nu obligatorie in cadrul procesului de divort cu minori? Astazi la infatisarea in procesul de divort cu minori judecătorul a spus ca ... (vezi toată discuția)
Divorț în românia, cuplu cu ultimul domiciliu în străinătate. care e instanța competentă și unde se face comisia rogatorie? Tamarra Tamarra Buna ziua ,daca un dosar de divort este declinat la judecatoria sectorului 5 ,pe motiv ca nu este competenta sa judece un divort avand in vedere ca ambele ... (vezi toată discuția)