avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua , am cumparat un teren in interiorul unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua , am cumparat un teren in interiorul unei fabrici ,cu ...

Buna ziua ,
am cumparat un teren in interiorul unei fabrici ,cu contract de vanzare cumparare ,accesul se face pe un drum uzinal de interior care este proprietatea altei firme , separat judecatorul sindic a intabulat la cartea funciara dreptul de servitute de trecere pe o soprafata de 800mp
noul proprietar al drumului solicita care la preluat cu aceste sarcini din cartea funciara solicita incheierea unui contract de pentru intretinerea drumului si impune o taxa aleatorie .
este corect ?
ce drepturi si obligatii am ??
multumesc !
Cel mai recent răspuns: pagigp , utilizator 14:34, 19 Martie 2021
ma poate ajuta cineva cu un raspuns la problema de mai sus ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notare litigiu in cartea funciara avas avas Buna ziua. Am cerut in instanta un drept de servitute de trecere pe proprietatea vecinului pana la drumul public.De la mine la drumul public trec pe doua ... (vezi toată discuția)
Drept de servitute de trecere zcsutak zcsutak Buna ziua, Vreau sa cumpar o parcela dintr-un teren dezmembrat in 25 de parcele construibile, drumuri pe doua laturi opuse si un drum interior care imparte ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren ingridvanta ingridvanta Buna ziua, Am si eu o intrebare. As dori sa cumpar un teren (suntem 3 familii) si as dori sa stiu exact ce acte ale terenului sa imi arate si sa le aiba ... (vezi toată discuția)