avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna dimineata, Este posibil salariatii dintr-o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna dimineata, Este posibil salariatii dintr-o fabrica sa fie ...

Buna dimineata,
Este posibil salariatii dintr-o fabrica sa fie tratati diferiti ? in sensul conform CCM orele suplimentare sunt platite 200%. De acest spor beneficiaza doar muncitorii, pentru tesa nu se platesc, deoarece in contractul individual de manca este mentionat acest lucru ? In cazul meu contractul individual de muna este semnat acum 7 ani, iar ccm ul este negociat an de an . Ce se intampla cu salariatii dintr-o fabrica al caror ccm expira (deoarece vor fi concedieri) si nu altul nu se mai negociaza, dar totusi raman in continuare la serviciu pentru diferite activitati: plata salarii,transmiterea dec 112, raportari etc, in conditiile in care erau prevazute plati compensatorii ? ei mai beneficiaza de aceste plati compensatorii Multumesc anticiăpat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:31, 20 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca c.c.m. expira inainte de data incetarii c.i.m., atunci nu pot beneficia de plati compensatorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurare post - salarii compensatorii florinbele florinbele Buna ziua, La ora actuala in caz de restructurare post individuala nu colectiva ce obligatii are angajatorul vis-a-vis de plata salariilor compensatorii ? ... (vezi toată discuția)
c.i.m si c.c.m. un salariat ... gabriel.toma2 gabriel.toma2 Buna ziua! Cumul beneficii din C.I.M si C.C.M. Un salariat si-a negociat in C.I.M. primirea a 3 salarii de incadrare la incetarea contractului de munca din ... (vezi toată discuția)
Ccm la nivel de ramura marinad marinad Daca firma pe care o administrez, face parte din ramura electrotehnica pt. care exista ccm la nivel de ramura valabil pana in 2014, dar nu se regaseste in ... (vezi toată discuția)