avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara!Am și eu o întrebare.O bătrână mi-a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara!Am și eu o întrebare.O bătrână mi-a lăsat un ...

Bună seara!Am și eu o întrebare.O bătrână mi-a lăsat un testament în care este specificat ca eu să mă ocup de funerariile dumneaiei.Eu m-am ocupat împreună cu o nepoată (specific că nepoata avea bani bătrânei pentru înmormântare).De atunci doar eu m-am ocupat de toate celelalte cheltuieli pentru parastase și rânduieli,ea rămânând cu restul banilor.Testamentul meu poate fi atacat în vreun fel?
Cel mai recent răspuns: Mile12 , utilizator 10:26, 21 Martie 2021
Dar eu am certificat de moștenitor,dar mă întrebam dacă poate fi atacat?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu
Mulțumesc pentru răspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare inainte de incheierea succesiunii. se poate? f3g4zuzu f3g4zuzu Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema: In urma unui testament am devenit legatar cu titlu particular pe un apartament. Urmeaza sa mi se ... (vezi toată discuția)
Poate unul dintre soți să-și lase, prin testament, averea unei terțe persoane ? nissa nissa Daca unul dintre soti,poate sa-si faca testamentul,in defavoarea celuilalt?(adica sa lase partea lui unei terte persoane?) Va multumesc! (vezi toată discuția)
Testament alexadana alexadana Buna seara. incursul anului 2012 ;2013 am ingrijit de un batrin (partial pt ca au intervenit alte persoane care aveau dor interese si vroiau totul fara ... (vezi toată discuția)