avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! În urma cu 2 ani mi-a fost suspendat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! În urma cu 2 ani mi-a fost suspendat permisul de ...

Buna ziua! În urma cu 2 ani mi-a fost suspendat permisul de conducere și am contestat procesul verbal pentru a putea circula. Între timp am lucrat în Anglia unde am schimbat documentul cu unul Britanic. Acum am primit o instiintare ca trebuie sa predau permisul pentru 5 luni! Întrebarea mea este dacă exista o varianta în care pot circula in continuare, in alte tari europene, în afara României? (Sofer Autocamion)
Cel mai recent răspuns: Mihnea Dorian , utilizator 16:24, 21 Martie 2021
Cand a ramas definitiva hotararea ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis de conducere strain in romania Corina N Corina N Sotul meu are permis preschimbat in Uk.Anul trecut politia rutiera i-a suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile.Am contestat procesul verbal ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat, eu sunt plecat din tara DarXyde DarXyde Pe scurt, sunt plecat din tara de ceva mai bine de un an in UK. Mai ieri tocmai am primit o instiintare acasa in Romania, prin care sunt anuntat sa predau ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere ContSters453312 ContSters453312 buna seara. am si eu o intrebare sau o nelamurire ca sa ii spun asa. Eu am obtinut permisul de conducere in romania. Dupa cateva saptamani am plecat in anglia ... (vezi toată discuția)