avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autenticitate antecontract vânzare-cumpărare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autenticitate antecontract vânzare-cumpărare

Un act notarial respectiv antecontract vz-cump pe care nu se vede sigiliul notarului - e lizibila doar marginea în relief, fără niciun alt element de identificare(stema României, nume notar etc) este valabil? În rest e ok, cu stampila rotunda notar aplicata pe 2 pagini alăturate, cu stampila duplicat
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 06:48, 23 Martie 2021
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fara sa fie văzut nu se poate spune.de ce nu luați legătura cu notarul emitent?
Daca este vorba doar de faptul ca sigiliul aplicat de notar nu este lizibil, actul este perfect valabil.
Daca insa aveti suspiciunea ca acel antecontract este fals, faceti cercetari pentru a afla daca este fals sau nu.

Daca antecontractul este fals trebuie sa faceti plangere penala deca ati suferit vreun prejudiciu ca urmare a falsificarii antecontractului.
Timbru sec pe prima pagina, are?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie legalizata gabi19 gabi19 Buna ziua, Intrebarea mea este urmatoarea: orice copie legalizata trebuie sa aiba acea stampila in relief? Am facut azi mai multe copii si am realizat acasa ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie stampilarea contractelor? ContSters60018 ContSters60018 Buna ziua, vreau sa stiu daca este obligatorie stampilarea contractelor in general si ce text de lege reglementeaza asta. (vezi toată discuția)
Timbru sec diploma de bacalaureat nvidia nvidia Buna ziua Am o nelamurire : pe diploma mea de bacalaureat timbrul sec este destul de slab imprimat (pe fata se vede doar stema pe mijloc iar pe exterior ... (vezi toată discuția)