avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Doresc sa infiintez un SRL cod caen 4511.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Doresc sa infiintez un SRL cod caen 4511.

Buna seara. Doresc sa infiintez un SRL cod caen 4511 si am unele nelamuri referitoare la sediul social si punctul de lucru.
Avand in vedere ca atat achizitionarea cat si vanzarea autovehiculelor se va desfasura online (plus un test drive cu autovehiculul), este obligatoriu sa existe si un punct de lucru?
Pentru a declara sediul social intr-un apartament de bloc detinut in totalitate de administatorul respectivului SRL, mai trebuie obtinut acordul vecinilor si trebuie autorizatie de functionare (cu tot ce implica asta?). Va multumesc pentru rabdare si ajutor.
Ultima modificare: Marți, 23 Martie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Andra_Mari , utilizator 23:08, 23 Martie 2021
punctul de lucru este locul in care depozitati autovehiculele, chiar si pentru 1 zi, fiindca nu aveti voie sa le tineti pe strada. pentru sediu va trebuie acordul vecinilor. daca il declarati nelucrativ, nu cred ca va va trebui autorizatie. fiindca activitatea se va desfasura la punctul de lucru
Buna ziua,

Referitor la faptul ca veti derula comert online, ati putea activa si caen 4791.
Ultima modificare: Marți, 23 Martie 2021
Constantin Vera, Contabil
Va multumesc pentru raspunsuri si lamuriri. O seara linistita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri legate de infiintarea unui magazin online Victorius Victorius Buna tuturor! Va rog frumos sa acordati sprijinul dvs in clarificarea urmatoarelor nelamuriri. As dori sa infiintez un SRL avand ca activitate principala ... (vezi toată discuția)
Caen 4791 magazin online claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Vreau sa infiintez un SRL-D, cod CAEN 4791 pentru comert online. Voi merge in paralel o perioada si cu job-ul si cu SRL-ul prin urmare multe dintre colete ... (vezi toată discuția)
Autorizatii de functionare stefanev stefanev Buna seara ! Astazi mi-am scos certificatul de inregistrare de la Registrul Comertului firma SRL-D. Pe langa acest certificat am primit si \"Certificatul ... (vezi toată discuția)