avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ma confrunt cu o problema , tatal meu a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ma confrunt cu o problema , tatal meu a murit acum ...

Buna ziua ma confrunt cu o problema , tatal meu a murit acum o luna eu si sora mea nu suntem in relatii cu actuala sotie ( mama vitrega ) am reusit sa fac rost de o copie de la certificatul de deces , ce putem face sa obtinem certificatul de calitate de mostenitor pentru a incepe procesul ( intre noi 2 si sotie ) pentru succesiune ??? Mentionez k nu putem face rost de alte acte sau documente pentru ca acesta refuza sa vorbeasca cu noi ??? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 12:08, 25 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este necesară și încheierea de verificare a registrelor succesorale. (de la notar).
Eu n-aș da buzna în instanță când nici mortul nu s-a răcit destul. Dar fiecare face ce crede.
Ultima modificare: Joi, 25 Martie 2021
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Matusa mea nu vrea sa-mi dea titlul de proprietate Proliviu Proliviu In titlul de proprietate, pentru casa si terenul aferent intraurban, sunt trecuti tatal meu si sora acestuia, in proprietate indiviza. Tatal meu a decedat iar ... (vezi toată discuția)
Taxa succesiune gimmarian gimmarian buna ziua suntem 2 surori si tatal nostru a decedat pe 9 februarie 2011 ,inca nu am facut taxa de succesiune deoarece nu stim exact cum sa procedam. el a ... (vezi toată discuția)
Succesiune mama decedata tata vitreg miky68 miky68 mama a decedat acum 5 zile si a ramas sotul ei care este tatal vitreg pentru mine si fratele meu .Ce trebuie sa fac pentru a nu pierde dreptul de mostenitor ... (vezi toată discuția)