avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Agentii constatatori ai institutiilor cu atributii de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Agentii constatatori ai institutiilor cu atributii de control ...

Agentii constatatori ai institutiilor cu atributii de control pot face poze in spatiul public pentru a dovedi temeinicia unei sanctiuni aplicate ?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:31, 23 Martie 2021
Da, pot face astfel de poze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de constatare a contraventiilor saturniana14 saturniana14 Lucrez in cadrul unei institutii publice subordonata Ministerului Agriculturii. Prin obiectul muncii, avem atributii de control si aplicare de sanctiuni la ... (vezi toată discuția)
O poză pe telefon a cărții de identitate este acceptată pentru bicicliști., azotaero azotaero O poză pe telefon a cărții de identitate este acceptată pentru bicicliști ,sau permis de pescuit, copie după cartea de identitate (vezi toată discuția)
Contestarea procesului verbal roxana cojocariu roxana cojocariu Am sa va povestesc cat mai pe scurt ce problema am si va rog sa-mi spuneti care sunt motivele pentru care pot contesta procesul verbal si sansele pe care le am ... (vezi toată discuția)