avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, tatăl meu a decedat în noiembrie 2020, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, tatăl meu a decedat în noiembrie 2020, fiind recăsătorit. ...

Bună ziua, tatăl meu a decedat în noiembrie 2020, fiind recăsătorit. Încă nu am deschis succesiunea și în urmă cu o săptămână a decedat și soția lui. Menționez că nu au avut copii împreună și părinții ei nu mai trăiesc, are doar frați. Ce se va întâmpla la succesiune, inca nu am fost notificați de nici un notar. Tata îi făcuse un act de donație pentru apartament, motiv pentru care urmă să facem succesiunea în Tribunal. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:44, 23 Martie 2021
Dvs il veti mosteni pe tata, iar fratii sotiei tatalui pe aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! părinții au fost despărțiți de cind eram copii ... danotilia danotilia Buna ziua ! Părinții au fost despărțiți de cind eram copii . Tata nostru s-a recăsătorit și nu a avut alți copii cu noua soție . Amindoi au locuit in ... (vezi toată discuția)
Mostenire mireladolta mireladolta Buna ziua, fac parte dintr-o familie in care suntem patru frati.In 1993 mama noastra a decedat ,ulterior tatal nostru ,la un interval de cateva luni a deschis ... (vezi toată discuția)
Drept la mostenire claugan claugan Salut, Tatal meu a ramas vaduv si s-a recasatorit Tata are un apartament si inca e in viata. Mama vitrega solicita parte din apartament Mama vitrega e pe ... (vezi toată discuția)