avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara, supun atentiei dumneavoastra urmatoarea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara, supun atentiei dumneavoastra urmatoarea situatie. ...

Buna seara, supun atentiei dumneavoastra urmatoarea situatie. Apa rece care curge in loc de apa calda, contorizata si facturata ca fiind apa calda. Din luna ianuarie a acestui an am achiziționat un apartament la parterul unui bloc cu patru etaje. Imediat am constatat lipsa apei calde in marea majoritate a timpului sau mai exact apa rece care curgea în loc de apa calda. Am sesizat furnizorului situatia iar solutia propusa a fost achizitionarea unui sistem de recirculare a apei costurile fiind acoperite de mine. Intrebare: este legal ca apa rece care curge in loc de apa calda sa fie facturata ca fiind calda? Costurile sistemului de recirculare trebuiesc achitate de mine sau asociatia de proprietari avand in vedere ca situatia este prezenta la toti locatarii blocului si persista de foarte mult timp? Va multumesc anticipat pentru raspunsul dumneavoastra.Cu stima Georgiana Neagu
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:13, 24 Martie 2021
Este problema care poate fi solutionata prin hotararea adunarii generale a membrilor participanti
Nu este temeinic si legal sa achitati c/v servicii pentru furnizare utilitati in afara parametrilor legal prevazuti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Defectiune sau inselaciune t-eugen t-eugen M-am mutat intr-unul din apartamentele unui bloc si am observat ca apa calda vine dupa o perioada mare de timp, binenteles lasand robinetul sa curga. Cei de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in conditiile in care termoenergetica nu isi indeplineste ... botosu98 botosu98 Buna ziua, in conditiile in care Termoenergetica nu isi indeplineste obligatiile de furnizare a apei calde, motivul fiind \"Parametrii insuficienți pentru ... (vezi toată discuția)
Firme si solutii pentru sisteme de recirculare a apei calde grandanat grandanat Buna ziua, Revin cu problema calitatii apei calde in Bucuresti. Concret, apa calda este rece. A mai fost exupusa aceasta problema de cateva ori insa fara o ... (vezi toată discuția)