avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citatie lasata in posta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Citatie lasata in posta

Citatie lasata in posta

Acum cateva luni am fost oprit de un politist care mi-a cerut buletinul si m-a trecut intr-un proces verbal de contraventie auto in calitate de martor asistent, precum ca soferul refuza sa semneze p-v. Zilele trecute am gasit in cutia postala o citatie la judecatorie in calitate de martor. Desi in ziua respectiva am fost acasa nu a venit nimeni sa aduca citatia, pur si simplu a lasat-o in cutia postala. Sunt obligat sa ma prezint, e asa de importanta prezenta mea sau pot trimite o declaratie la dosar ? In fond calitatea mea de martor se rezuma la faptul ca soferul a refuzat sa semneze procesul verbal, habar nu am ce contraventie a facut.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Martie 2021
ionescu99, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se accepta declaratii notariale martorul tb audiat de către instanța s Va trebui să vă prezentati altfel riscati să fiți amendat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martorul la incheierea unui pv Mary-Lou Mary-Lou Martorul care semneza la incheierea unui p-v de contraventie trebuie sa fie prezent in momentul incheierii acestuia,sau macar sa ia cunostinta de refuzul ... (vezi toată discuția)
Am primit amenda pentru ca nu purtam centura de siguranta desi o purtam. mariacatalinas mariacatalinas Acum 10 zile, tatal meu transporta fan cu o furgoneta personala pe DN fiind insotit de doi prieteni. A fost oprit de un politist care initial a spus ca o sa-i ... (vezi toată discuția)
Am refuzat sa semnez in calitate de martor asistent roxxy_22 roxxy_22 Am si eu o intrebare, aseara am fost oprita de un politist in Pitesti(deja ma pregateam sa scot toate actele sa i le arat....) care mi-a cerut decat buletinul, ... (vezi toată discuția)