avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua.Am avut un CAR in 2007.Am ramas cu o mica ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua.Am avut un CAR in 2007.Am ramas cu o mica restanta ...

Buna ziua.Am avut un CAR in 2007.Am ramas cu o mica restanta de care practic am uitat.In 2014 am primit de la executor o decizie a judecatoriei precum ca executorul poate face poprirea.Aceasta instiintare nu are nici o stampila de la judecatorie.Are doar stampile multe ale executorului.Este valabil acest act? cum pot proceda? multumesc .
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 13:14, 24 Martie 2021
Arătați actele la un avocat să vă spună dacă sunt valabile sau pot fi contestate.

Așa din ce ne spuneți dvs pe forum, pare să fie în regulă, dacă executorul a primit din partea judecătoriei încuviințarea de executare silită. Somația/Înștiințarea de începere a executării o formulează executorul, deci nu are ce ștampile de la judecătorie să conțină.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita zambilutza zambilutza Buna ziua, Suntem in situatia unei executarii silite in baza titlului executor reprezentat de conventia de credit de nevoi personale cu garantie ipotecara, ... (vezi toată discuția)
Executare girant mihaichamp mihaichamp Buna ziua Am girat o verisoara care s-a imprumutat de la CAR cu suma de 2000 lei. Dupa un an si ceva de zile am primit o instiintare de la un executor ... (vezi toată discuția)
Incuviintare executare silita antonia30 antonia30 Buna seara,va rog sa ma ajutati cu un raspuns,sotul a primit o somatie de executare silita ieri si in somatie scrie ca executarea a fost incuviintata de ... (vezi toată discuția)