avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua...am și eu câteva nelămuriri...dacă mă ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua...am și eu câteva nelămuriri...dacă mă puteți ...

Buna ziua...am și eu câteva nelămuriri...dacă mă puteți ajuta...am băgat divorț în decembrie 2019...dar numărul dosarului este din 2018,am incercat sa caut dosarul dar nu îl găsesc ..am vrut sa verific in ce stadiu este,că avocata mea am impresia uneori că nici măcar nu știe de existența mea...Mi s-a terminat divorțul dar nu știu din ce cauza s-a decis să revin la numele vechi...cu toate că am specificat să rămân la cel de acum...fostul soț nu s-a prezentat deloc dar totuși a fost de acord sa semneze un act pentru apel sa păstrez numele lui...Sunt obligata sa plătesc avocatul iar pentru apel,chiar daca eu am solicitat să rămân cu numele actual de la începutul procedurii???Și daca nu am inca nici o dovadă de divorț ,îl pot da afară pe fostul cu forța,adică cu poliția!??nu accepta divorțul și nu vrea sa plece...și vine aproape zilnic băut..noi locuim la bunica mea,pe care nu as vrea sa o bag în toată nebunia asta... mulțumesc anticipat..
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:35, 27 Martie 2021
cautati dupa nume pe portal, nu dupa nr de dosar.
V-a venit hotararea acasa ?
daca faceti apel si vreti avocat, va trebui sa il platiti, fie pe acesta, fie pe altul.
Bunica poate cere evacuarea lui in calitate de proprietar, nu a re legatura cu divortul ds, trebuia sa o fi facut demult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare in urma partajului diana_mm27 diana_mm27 Buna ziua! Am o mare rugaminte sa-mi spuneti ce ar fi de facut in situatia in care ne aflam. Mama mea a introdus actiunea de divort intrucat tatal meu, pe ... (vezi toată discuția)
Aducerea copilului din strainatate alina-h alina-h Am un baiat de 11 ani din prima casatorie si pe cand avea 2 ani si 6 luni am divortat de tata lui,primind o pensie alimentara calculata la salariul lui din ... (vezi toată discuția)
Tata agresiv, probleme cu alcoolul Florina09 Florina09 Sunt fata, am 17 ani si locuiesc impreuna cu tata, mama si bunica din partea mamei. Povestea a inceput acum cativa ani, cand tata s-a apucat de baut,a fost dat ... (vezi toată discuția)