avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum este cu libera legala ?eu dacă lucrez intr o zi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum este cu libera legala ?eu dacă lucrez intr o zi de libera ...

Cum este cu libera legala ?eu dacă lucrez intr o zi de libera legala,angajatorul a spus ca îmi da liber 1 zi pentru libera legala pe care am lucrat o ,dar sunt pontat cu 0,așadar care este diferența între liberul pe care ti l iei pt ca ai lucrat intr o zi de sarbatoare legala si 1 zi oarecare pe care o soliciți tu liber de la.angajator ca ai tu chef de 1 liber ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:23, 25 Martie 2021
Pentru ziua pe care o soliciți liber de la. angajator nu veti primi salariu.

Pentru munca desfasurata intr-o zi de sarbatoare legala veti primi o zi libera in compensare. Sunteti platit in ziua in care ati lucrat.
Dau 1 exemplu, dacă lucrez pe 25 si e sărbătoare legala ,mi se da liber pe 26 dar sunt pontata cu 0 pe 26,adică ca am avut liber. Dacă eu vreau sa mi iau liber pe 26 ,sunt tot pontata cu 0,ca am avut liber. Practic nu este nici o diferență

Ultima modificare: Joi, 25 Martie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Practica, da ... dar pentru data de 25 veti primi salariu.

obs.
Numai citati raspunsurile primite.
Ultima modificare: Joi, 25 Martie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Da pt data de 25 voi primi salariu deoarece am fost la.munca ,e ca o zi normala de munca, libera legala sa înțeleg?,dacă n as fi fost pe 25 la munca as fi pontata cu 0.Practic intre libera legala si 1 zi normala de munca nu e nici o diferenta ,eu asa vad lucrurile
Ati inteles corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă ti se da liber de sărbătoare legala,de ex 30 noiembrie,sf ... Chiva53 Chiva53 Dacă ti se da liber de sărbătoare legala,de ex 30 noiembrie,sf Andrei, o sa ti se scada la salariu acea zi sau chiar dacă ești liber pt ca este libera ... (vezi toată discuția)
Munca in strainatate calinaremus calinaremus Buna ziua Sunt angajat la o firma din Romania .In momentul de fata sunt in delegatie in strainatate .Daca in decursul delegatiei, o sarbatoare nationala cum ... (vezi toată discuția)
Cum se compensează liberele legale lucrate ?eu lucrez în vânzări ... Lara34 Lara34 Cum se compensează liberele legale lucrate ?Eu lucrez în vânzări într-un mall.Am lucrat libere legale iar angajatorul a spus ca s au compensat doar prin ... (vezi toată discuția)