avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua, este posibil sa acord un imprumut de 50 000 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua, este posibil sa acord un imprumut de 50 000 euro soacrei ...

buna ziua,
este posibil sa acord un imprumut de 50 000 euro soacrei mele pentru a-si cumpara un apartament? Imprumut in fata notarului fara garantie imobiliara si care se va restitui in rate de cate 300 euro/lunar. In cazul nerespectarii termenilor de restituire este posibil sa nu ma pot adresa unui executor daca sotia mea( fiica soacrei mele) nu doreste? poate exista acest " conflict juridic"?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:24, 27 Martie 2021
imprumutul se poate acorda numerar sau doar prin virament bancar?
Nu este nici un conflict si da va puteti adresa unui executor în cazul în care soacra nu plătește,important este să aveți ce sa executați,să fie solvabila.. Ar trebui totusi precizat 8n contract că cei 50000 sunt fondurile dvs proprii..
Ultima modificare: Vineri, 26 Martie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
prin virament

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procurator de fonduri tudorica78 tudorica78 Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu o solutie la problema mea. Eu impreuna cu sotia mea am strans o suma de bani de-a lungul celor 15 ani de ... (vezi toată discuția)
Anulare contract de vanzare-cumparare imobil cu clauza de intretinere, in conditiile in care vanzatorii au renuntat ulterior la clauza, iar imobilul este ipotecat Mimi74 Mimi74 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu opinia dvs calificata in urmatoarea situatie: - cu zece ani in urma, socrii au vandut fiicei si ginerelui un imobil, cu ... (vezi toată discuția)
Imprumut bancar cu plata ratelor anticipat. predoni predoni Buna ziua, Am o societate SRL care are un imprumut de 80000 RON cu o rata de aproximativ 1000 de RON lunara. Luna aceasta am avut un profit de aproximativ ... (vezi toată discuția)