avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... GDPR - inregistrari video
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

GDPR - inregistrari video

Poate angajatorul sa trimita inregistrari video cu tine catre clientii sai, fara acordul tau?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:54, 29 Martie 2021
ANSPDCP va constata sau nu incalcarea legislatiei, respectiv va sanctiona contraventional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am pierdut la o farmacie suma de 500 lei, dar farmacistele și bodyguardul nu au vrut să mă ajute cu informații. pot suna la poliție să caute făptașul în filmări? Mario alexandru Mario alexandru Buna ziua ieri am pierdut la o farmacie suma de 500 lei am fost cu frumosul înapoi de unde am pierdut banii am întrebat farmacistele și bodyguard ul dacă ... (vezi toată discuția)
Buna. Îmi puteți spune dacă un salon de înfrumusețare are ... AncaValentina AncaValentina Buna. Îmi puteți spune dacă un salon de înfrumusețare are dreptul să filmeze un client și să pună filmarea pe pagina de faceboo? (fără un acord ... (vezi toată discuția)
Este legal să fii înregistrat audio-vizual pe scara blocului? ... Teodoraa12 Teodoraa12 Este legal să fii înregistrat audio-vizual pe scara blocului? Presedintele blocului în care locuiesc a descis să amplaseze o cameră de luat vederi ... (vezi toată discuția)