avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... masteratul sau studiile aprofundate pot ajuta la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

masteratul sau studiile aprofundate pot ajuta la promovarea in grad in cazul functionarilor publici?

Sunt fuctionar public. Am absolvit studii aprofundate inainte de angajare(acum 3 ani)si mi s-a spus ca nu conteaza. Noua modificare a Legii functionarilor publici nr 251/23.06.2006, art. 59 alin 1 si 2, specifica posibilitatea de promovare pe un grad superior odata cu absolvirea unor studii de nivel superior in specialitate. Ma incadrez in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 22:40, 27 Ianuarie 2008
Va incadrati in situatia prevazuta de actul normativ amintit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare functionar public de pe studii medii pe studii superioare elenaalbean elenaalbean Daca un functionar public din admnistratia locala incadrat referent grad profesional asistent absolva studii superioare, cum va avea incadrarea: Inspector ... (vezi toată discuția)
Promovare validunca validunca am o vechime de 15 ani de referent si 2 ani in economist II, pot sa promovez in economist IA? avand vechimea necesara pentru a promova in aceasta ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa ContSters95148 ContSters95148 Sunt referent,clasa III, grad superior, treapta III, cu 1 an vechime in functie. Va rog sa-mi spuneti: daca am absolvit Facultatea de Inginerie si Management ... (vezi toată discuția)