avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,dorim sa ridicam un etaj peste casa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,dorim sa ridicam un etaj peste casa parinteasca.Totul ...

Buna ziua,dorim sa ridicam un etaj peste casa parinteasca.Totul se face pe cheltuiala noastra.Ce acte trebuiesc intocmite intre parinti-copil astfel incat aceasta parte sa nu fie luata in calcul dupa decesul parintilor avand in vedere ca mai este un frate.Va multumesc!
Buna ziua, puteti sa faceti un contract de imprumut cu parintii, garantat cu ipoteca pe casa, inscrisa la Cartea funciara, sau puteti face un contract de vanzare cumparare dupa edificarea macar unei parti a noii constructii. Ati putea obtine autorizatia de construire direct pe numele Dvs cu acordul parintilor, insa pentru aceasta trebuie sa va interesati la primarie in legatura cu actele necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ipoteca teren fara constructie razvan11catalin razvan11catalin Buna ziua! Am urmatoarea dilema: cineva, o societate X a contractat un credit de la o banca - creditul a fost garantat cu un teren. Dupa semnarea contractului ... (vezi toată discuția)
Banca vrea sa execute si apartamentele construite peste imobilul ipotecat necsu necsu Am un teren pe care se afla o constructie compusa din 3 apartamente. Acest imobil l-am pus garantie pt un credit bancar. Ulterior am obtinut o autorizatie de ... (vezi toată discuția)
O constructie usoara legata de casa cumpărată pr8n prima casa cosmina_marina cosmina_marina Buna ziua ! As vrea sa fac o constructie usoara...din osb izolat la exterior cu polistiren si în interior va fi rigips. Credeti ca ar afecta intr-un fel ... (vezi toată discuția)