avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, daca o firma are o amenda ITM in valoare de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, daca o firma are o amenda ITM in valoare de 60.000 ...

Buna ziua, daca o firma are o amenda ITM in valoare de 60.000 lei si are sentinta judecatoreasca definitiva , trebuie inregistrata la ANAF si se poate esalona ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:36, 29 Martie 2021
Anaf-ul o are deja inregistrata ... mergeti la ei pentru esalonare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda itm ioanax05 ioanax05 Am fost sanctionati de ITM cu amenda de 20.000 lei si am achitat 10.000 lei in termen de 15 zile, apoi am deschis proces si am primit ca solutie schimbarea ... (vezi toată discuția)
Plata esalonata amenda itm gabydinca gabydinca am si eu o mica problema,in luna noiembrie 2011 am fost depistat de catre ITM cu o persoana care desfasura activitate de muncitor faar a avea incheiat contract ... (vezi toată discuția)
Amenda contract neinregistrat teodorescu madalina teodorescu madalina Buna ziua, Doar ce am primit o amenda de la ITM pentru ca un angajat a dat declaratie ca a inceput munca pe data de 06.02.2013 si eu am inregistrat contractul ... (vezi toată discuția)