avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avem un titlu de proprietate pe 8 ha terenuri pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avem un titlu de proprietate pe 8 ha terenuri pe numele a trei ...

Avem un titlu de proprietate pe 8 ha terenuri pe numele a trei surori decedate la aceasta data. Cum putem face iesirea din indiviziune pe cale amiabila,noi urmasii? Avem deja intelegere parafata de Primaria comunala,dupa care ni s-a reparizat valoarea impozitului dierentiata pe terenurile repartizate fiecarei surori.
Ultima modificare: Luni, 29 Martie 2021
niculina55, utilizator
Cel mai recent răspuns: niculina55 , utilizator 15:28, 9 Aprilie 2021
SI ACEST PARTAJ,unde si cand se face? (Eu as vedea ca la orice notar ,iar cu rezultatul am merge fiecare mostenitor la notarul sau unde a facut succesiunea pentru celelalte bunuri ,
sa se adauge terenul respectiv,,daca nu cumva poate chiar cel care face partajul?)
Ma nelinisteste ca imi spuneti de 1/3 din suprafata (parea mea fiind recunoscuta de fapt de 1/2 .din moive intemeiate,adica celelalte 2 surori au recunoscut ca au primit de la parinti ca zeste la casatorie iar mama mea nu;,al ei fiind prins in acest titlu)
acest partaj se face la orice birou notarial, in prezenta tuturor coproprietarilor (ai tuturor cotelor din toate terenurile, deci toti mostenitorii celor 3 surori defuncte) dupa ce se dezbate mostenirea (la fiecare notar unde s-a dezbatut initial in toate cele 3 cazuri) dupa fiecare din cele trei defuncte.
Imi cer scuze,poate ca va sacai prea mult,dar daca se dezbate intai succesiunea nu se imparte in mod egal...?si dupa ce se vad ''cu sacii in caruta",ii mai conving eu sa vina la alt partaj?....sa ma milogesc la ei daca avem deja intelegere scrisa si pamantul .dat de fiecare in arenda conform acelei intelegeri,ba chiar inainte cand s-a impartit in mod voluntar de catre suroi cand erau inca in viata .
DE ACEEA CREDEAM CA SE FACE MAI INAI PARTAUL,de aceea vorbeam de logica!?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avem un titlu de proprietate pe numele a 3 surori decedate noi, ... niculina55 niculina55 Avem un titlu de proprietate pe numele a 3 surori decedate Noi, urmasii,dorim sa facem un PARTAJ AMIABIL ,ponderat,cu suprafete de teren deja impartite dupa ... (vezi toată discuția)
Partaj voluntar fara intabulare? justme1 justme1 Buna ziua, as dori sa fac fac succesiunea dupa moartea parintilor mei (suntem doi frati). Ne-am inteles asupra impartirii si am mers la notar, cu toate actele ... (vezi toată discuția)
Succesiune - speta incurcata roberta123 roberta123 Buna ziua. Am sa va prezint o speta mai incurcata, in privinta careia sper ca voi reusi, cu ajutorul Dv sa ii dau de capat. In urma cu multi ani, 6 frati, ... (vezi toată discuția)