avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Martor in dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Martor in dosar penal

Buna Ziua.
Am fost citata ca martor intr-un dosar penal pentru niste tranzactii de bani (cadou de la prietenul meu ) in 2012. Cum ma afecteaza asta? Eu stiam ca banii primiti cadou nu trebuie declarati.
Sanatate,o zi buna.
Ultima modificare: Luni, 29 Martie 2021
sarbua, utilizator
Cel mai recent răspuns: sarbua , utilizator 18:12, 29 Martie 2021
Mergeti cu avocat la audiere ca sa beneficiați de apărare calificata.
va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ,astazi am primit o citatie de la politie in calitate ... Dumneezeu1 Dumneezeu1 Buna ziua ,astazi am primit o citatie de la politie in calitate de martor intr-un dosar cum pot afla despre ce este vorba nu stiu in ce calitate as fi martor ... (vezi toată discuția)
Citatie diicot Alexandrumolnar Alexandrumolnar Buna, am primit o citatie de la DIICOT in care sunt chemat ca martor pentru un dosar, nu inteleg exact de pe citatie dar trebuie sa ma prezint cu avocat? Si ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa mariuscarabus mariuscarabus Buna ziua.vreau sa va expun o situatie si va rog mult sa ma ajutati: am fost martor intr-un dosar penal al unei cunostinte privind alcoolemia la volan. am ... (vezi toată discuția)