avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... administrator srl fara angajati, indemnizatie concediu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

administrator srl fara angajati, indemnizatie concediu medical

Buna ziua,
Sunt administrator si asociat unic intr un srl fara angajati. Pot beneficia de indemnizatia de concediu medical ?
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 29 Martie 2021
Anca Pann, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:06, 29 Martie 2021
Numai daca are incheiat cu CAS contract de asigurare pentru concedii si indemnizatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gravida cu firma,fara plata asigurarilor in ultimii ani Pavelnina Pavelnina Cum trebuie sa procedeze o gravida care are o firma cu venituri mici,sub salariul minim brut ,fara asigurari medicale platite in ultimii ani,dar care are sotul ... (vezi toată discuția)
Suspendare indemnizatie crestere copil Mariii Mariii Am o societate in care sunt si administrator (singur) si asociat unic. Societatea nu are angajati. Administratorul nu este remunerat de catre societate, nu ... (vezi toată discuția)
Ajutor urget asociat unic indemnizatie crestere copil dekko_flori dekko_flori ce fac? am declaratie de asigurare la casa de pensi unde am cotizat mai mult de cele 12 luni prevazute in lege si am nascut pe 15 sept dar nu am beneficiat de ... (vezi toată discuția)