avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inlocuire membru CEx
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inlocuire membru CEx

In adunarea generala a asociatiei noastre de proprietari s-au desemnat membrii conducerii si anume 4 membrii CEx si un presedinte. Ulterior 2 dintre membrii si-au dat demisia ,ramanand 3 . Am inregistrat la judecatoria componenta Cex .Intrebarea este ,daca unul dintre membrii Cex se afla in imposibilitatea fizica datorata problemelor de sanatate sa mai faca parte din Cex si isi depune demisia ,poate fi inlocuit cu unul dintre cei 2 care si-au depus demisiile imediat dupa adunarea generala inainte de inregistrarea la judecatorie ? cei 2 practic apar in PV inregistrat la judecatorie si ma gandesc ca acum este imposibil sa facem adunari generale pe timpul pandemiei si daca ar fi legal sa facem inlocuirea ?
Cel mai recent răspuns: fun_fun , utilizator 18:24, 29 Martie 2021
Nu stiu raspunsul la imtrebarea dvs, , dar nu am inteles de ce se considera ca e imposibil sa se tina adunarea generala,
E la fel si la mine la bloc: e carantina si nu se tine adunarea. De ce?
Multe dintre reuniunile importante sunt mutate online. si nu cred ca ar fi imposibil de incercat pe una dintre platformele de videoconferinte.
Pana si cei mai in varsta fac videoconferinte cu copiii si nepotii aflati in tari straine, ori cu prieteni si cu fostii colegi de scoala , plecat departe. Cateodata fac videoconferinte si cu cei aflati in acelasi oras, de cand cu distantarea.

Incercati, mai ales dc aveti un bloc mic ori un complex rezidential nou, cu multi locatari tineri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii poate fi inlocuit un membru al comitetului executiv ... Vali P. Vali P. In ce conditii poate fi inlocuit un membru al comitetului executiv care tocmai a fost ales acum 2 luni? Daca de exemplu si-ar fi dat demisia sau ar fi fost ... (vezi toată discuția)
Demisie presedinte asociatie proprietari/numar minim membri conducere sorindoru sorindoru a) Sunt presedintele asociatiei de proprietari si doresc sa imi depun demisia. Am convocat sedinta generala cu acest subiect. Care sunt pasii pe care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt de aprox. un an membru cex al unei asociatii ... Moldovan Haritina Moldovan Haritina Buna ziua! Sunt de aprox. un an membru CEX al unei asociatii de proprietari. Suntem constituiti intr-o asociatie de proprietari de peste 400 apartamente, ... (vezi toată discuția)