avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Taiere conducta apa dinspre camera propietate comuna ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Taiere conducta apa dinspre camera propietate comuna catre camera centralei termice

In apartament, in camera centralei termice aveam o conducta de apa trasa pentru centrala din camera alaturata, care este camera comuna a blocului.
In urma unei "curatenii" facute de asociatia de proprietari in camera comuna a fost taiata teava de apa catre camera centralei termice si s-a instalat un contor de apa pentru mine separat catre toaleta, care este intro alta camera a toaletei.

Dupa ce a fost taiata teava Presedintele Asociatiei de Proprietari mi-a solicitat sa vin cu un proiect pentru a putea trage din nou teava de apa catre camera centralei termice.

Intrebare: Cum vi se pare, este corect sa ceara proiect?
Problema principala pe care o vad este ca pentru centrala trebuie sa trag apa din camera proprietate comuna a blocului si nu stiu daca mi se poate interzice accesul.
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 14:28, 1 Aprilie 2021
Asa as zice si eu, dar ce pot sa fac pentru a reveni la starea initiala.

vali m a scris:
Atunci dl presedinte este obligat sa aduca tot in starea initiala. Nu avea voie sa intervina asupra partii comune in niciun fel.
edesign a scris:
E o singura centrala in camera proprietate personala. Teava de apa care alimenteaza entrala era trasa din camera alaturata care e proprietate comuna a blocului.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti o cerere catre presedinte in care prezentati situatia , spuneti ca el a taiat-o si cereti sa o aduca la starea initiala. In 2 exemplare si sa va dea nr de inregistrare. Eu i-as pune in vedere ca nu cumva sa plateasca din fondul asociatiei prostia lui.
Si e pe dinafara complet...cere proiect pt ceva care era deja din constructie....este aiurea.
Daca aveti scris si nu face nimic, mergeti in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai este posibila instalarea de centrală termică proprie pe ... catalinamariad catalinamariad Mai este posibila instalarea de centrală termică proprie pe apartament in blocurile vechi? In majoritatea anunțurilor de vânzare apartamente se ... (vezi toată discuția)
Debransare termica instalare centrala gaz luiza44 luiza44 buna ziua, Doresc si eu anumite raspunsuri daca se poate: Doresc sa-mi trag gaz in apartament pentru a folosi centrala proprie pe gaz si nu reusesc sa scap ... (vezi toată discuția)
Repartizarea cheltuielilor cu intretinerea si reparatiile instalatiilor de termoficare PracticMan PracticMan Buna ziua, Solicit ajutorul dumneavoastra datorita unei dispute pe care o am cu Asociatia de Proprietari pe tema repartizarii cheltuielilor pentru ... (vezi toată discuția)