avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Locuiesc de 4 ani in UK cu contract de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Locuiesc de 4 ani in UK cu contract de munca. Tocmai ...

Buna ziua,
Locuiesc de 4 ani in UK cu contract de munca. Tocmai ce am aflat ca sunt insarcinata si am dori sa ne intoarcem acasa. As putea lua indemnizatie crestere copil cu salariile cumulate UK si Romania in conditiile in care UK a iesit din UE? Cate luni trebuie sa am lucrate in Romania sa pot beneficia de indemnizatie?
Cel mai recent răspuns: danielatudosiei93@gmail.com , utilizator 17:55, 30 Iunie 2021
Intrebati la ANPIS - Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială
[ link extern ] /

Andreeagz14 a scris:

Buna ziua,
Locuiesc de 4 ani in UK cu contract de munca. Tocmai ce am aflat ca sunt insarcinata si am dori sa ne intoarcem acasa. As putea lua indemnizatie crestere copil cu salariile cumulate UK si Romania in conditiile in care UK a iesit din UE? Cate luni trebuie sa am lucrate in Romania sa pot beneficia de indemnizatie?

Buna ziua ați aflat ceva? Sunt in aceasi situație cu dumneavoastră? Va rog dacă îmi puteți Răspunde

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. sunt însărcinată și momentan lucrez in uk, dar ... SimoAdri SimoAdri Buna seara. Sunt însărcinată și momentan lucrez in UK, dar doresc sa ma retrag in romania de tot când voi avea 4 luni de sarcina cu ideea de a ma angaja ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am citit articolul privind indemnizatia de crestere ... Mihaelaa000 Mihaelaa000 Buna ziua! Am citit articolul privind indemnizatia de crestere a copilului in cazul mamelor care au lucrat in strainatate. Ce se intampla in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Inainte sa ma angajez in romania am fost in ccc in ungaria Timea1984 Timea1984 Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti si pe mine in.legatura cu situatia mea. In 2015 ám nascut fiica mea in Ungaria. Ám si beneficiat de indemnizatia de ... (vezi toată discuția)