avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, in cazul in care am zile de CO neefectuate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, in cazul in care am zile de CO neefectuate iar CIM ...

Bună ziua, in cazul in care am zile de CO neefectuate iar CIM se incheie la termen, cu cit la suta va fii plătită ziua de concediu de odihnă
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:55, 30 Martie 2021
Indemnizaţia de concediu de odihnă reprezintă media zilnică a drepturilor salariale din ultimele 3 luni anterioare celei în care inceteaza c.i.m. multiplicată cu numărul de zile de concediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma ajuta și pe mine cineva va rog cu calculul indemnizației ... Lara34 Lara34 Ma ajuta și pe mine cineva va rog cu calculul indemnizației de concediu de odihna? La 1 salariu brut de 3145 lei ,net 1900 lei ,pentru 9.25 zile de concediu ... (vezi toată discuția)
Mod de calcul pentru compensarea in bani a concediului neefectuat andradabest andradabest Buna ziua, As avea nevoie de lamuriri clare pentru urmatoarea situatie, intrucat nici la sediul ITM zonal nu am reusit sa primesc un raspuns clar. Despre ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,va rog cum se calculeaza concediul de odihna neefectuat ... lyly64 lyly64 Buna ziua,va rog cum se calculeaza concediul de odihna neefectuat al unui angajat la stat, la incetare cim. ( pentru a fi platit ) pentru un angajat care si-a ... (vezi toată discuția)