avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua dupa decesul parintilor copiii pot vinde ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua dupa decesul parintilor copiii pot vinde casa si terenul ...

buna ziua
dupa decesul parintilor copiii pot vinde casa si terenul fara a mai face dezbatrea de mostenire daca se inteleg intre ei
Cel mai recent răspuns: elcorusumaria1@gmail.com , utilizator 08:01, 31 Martie 2021
Nu, pentru ca nu au un act de proprietate (certificat de mostenitor sau hotarare judecatoreasca), in baza caruia sa fie proprietari si sa vanda.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necesita act de mostenire? Gabriela Negrut Gabriela Negrut Buna ziua, In urma decesului tatalui meu, mi-au ramas niste terenuri ca mostenire.Precizez faptul ca nu am deschis succesiune pentru toate bunurile.Acum ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil cota parte zuzzu zuzzu Casa cu terenuri ( intravilan si agricol) si succesiune facuta intre cei 3 mostenitori legali(sotul defucntei si cei 2 copii). In urma succesiunii facute, ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren agricol fara succesiune SLDTimisoara SLDTimisoara buna ziua, va rog sa ma lamuriti intr-o problema,suntem 4 frati,parintii au decedat,tata in 1990 si mamain2002,dupa deces nu s-a facut succesiunea. cel mai ... (vezi toată discuția)