avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatia de proprietari

Buna ziua,
Am nevoie sa iau legatura cu cineva din asociatia proprietarilor unui bloc in care detin un apartament. Asociatiile proprietarilor sunt inregistrate undeva? Eu nu locuiesc in tara si nici nu am pe cine trimite la bloc. Cum pot gasi aceasta inforamatie?
Cel mai recent răspuns: eugenoctavian1968 , utilizator 13:19, 31 Martie 2021
Încearcă la biroul de Îndrumare și control al asociațiilor de proprietari din localitatea unde ai apartamentul; un telefon sau un mail, găsești informații pe pagina de net a primăriei.
Ultima modificare: Miercuri, 31 Martie 2021
eugenoctavian1968, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva asociatiei de proprietari si firma de administratie Carolina Roza Carolina Roza Buna ziua. Ma numesc Carolina Vasile si locuiesc intr-un bloc in centrul Bucurestiului de aproximativ 3 ani. In aceasta perioada am constatat anumite nereguli ... (vezi toată discuția)
Inscris notarial pentru adresa e-mail? Process Process Buna ziua, Locuiesc in strainatate si detin un apartament in tara de care se ocupa o ruda care a murit. Dupa deces, am contactat presedintele asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Blocare partiala usa acces in apartament buna ziua, locuiesc ... dj_sherbu dj_sherbu Blocare partiala usa acces in apartament Buna ziua, Locuiesc la parterul unui bloc, chiar in dreptul trapei de acces in subsolul blocului. In zona ... (vezi toată discuția)