avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua.pe 04.04.2021 imi expira buletinului.pe ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua.pe 04.04.2021 imi expira buletinului.pe 13.04 trebuie ...

Buna ziua.pe 04.04.2021 imi expira buletinului.pe 13.04 trebuie sa plec la lucru cu contract in Austria.termenul de deliberate este de 30 de zile minimum.cum asi putea trece cama catre Austria? C.i.este valabil dupa expirata numai in Romania.exista o posibilitatea pentru a putea pleca? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:26, 12 Mai 2021
Era ideal sa fi solicitat un pasaport. De plecat cu acte expirate nu puteti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport expirat dolcepussyc dolcepussyc Buna ziua! Ma aflu in Italia impreuna cu fiica si tatal ei de un an de zile. Credeam ca stau doar pt o luna, doar ca m-am razgandit.Acum cand vreau sa plec ... (vezi toată discuția)
Buletinul si pasaportul sunt expirate, locuiesc la londra si am vacanta planificata pentru turcia in iunie camdelasator camdelasator Am planificat o vacanta in Turcia inca de anul trecut, deja este platita. Eram constient ca imi expira actele de calatorie dar am aplicat pentru cetatenie ... (vezi toată discuția)
Ajutor urgent va rog! pasaport expirat in strainatate Baphomedd Baphomedd Sunt in Turcia şi mi-a expirat pasaportul ,vreau sa stiu daca vor fi probleme la plecarea in Romania,pentru ca am de gand sa plec cu el expirat. Macar sa stiu ... (vezi toată discuția)