avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... renovare imobil (asociație de proprietari)
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

renovare imobil (asociație de proprietari)

Bună ziua!
Suntem o asociație de proprietari și am dori să știm dacă putem renova imobilul (casa scării și fațada) cu acordul a două treimi din nr. total al proprietarilor. Iar dacă nu sunt de acord unii proprietari (1 sau 2 din totalul de 7 proprietari), putem să-i determinăm legal să contribuie la renovare, conform art. 51 din legea 196/2018)?
Cel mai recent răspuns: vtoma , utilizator 11:40, 1 Aprilie 2021
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cvorum decizii asociații de proprietari mishu33 mishu33 Bună ziua, Poate fi adoptata/luată decizia efectuării unei lucrari de schimbare acoperis (5000 lei/apartament) fără unanimitate de voturi și impusa ... (vezi toată discuția)
Apartament neizolat bloc nou loana1 loana1 Buna ziua. Am achizitionat 1 apartament intr-un bloc nou. La prima sedinta, proprietarul de la ultimul apartament a facut precizarea ca acoperisul blocului nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o situatie si nu stiu cat de legala este. la asociatia ... Catalin costache Catalin costache Buna ziua. Am o situatie si nu stiu cat de legala este. La asociatia de proprietari unde sunt administrator sa hotarat sa nu se mai tina adunari generale ... (vezi toată discuția)