avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, sunt în șomaj tehnic de anul trecut ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, sunt în șomaj tehnic de anul trecut (situație care ...

Buna ziua, sunt în șomaj tehnic de anul trecut (situație care o sa dureze până în luna iunie) dar am venit la muncă tot timpul iar cand am zis ca nu vreau sa mai vin ci să stau acasa dar nu că îmi bag demisia șeful mi-a spus să consider că sunt în preaviz și îmi desființează postul(să mă poată da afară probabil.Va rog daca-mi puteți spune este legal așa ceva.Multumesc anticipat pt.raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:17, 31 Martie 2021
Daca va decide cu respectarea legii, atunci este corecta decizia lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu compensatoriu florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Am fost in concediu crestere copil,cand m-am reintors la serviciu angajatorul mi-a zis sa-mi dau demisia,eu i-am zis sa ma bage in somaj ... (vezi toată discuția)
Preaviz concediere , problema ! raduionut raduionut un urma unei altercatii intre mine si un angajat superior mie mai exact managerul de pe zona unde faceam eu parte am fost anuntat ulterior ca trebuie sa semnez ... (vezi toată discuția)
Reclamatie Cimisaru Cimisaru Timp de 6 luni de zile am fost în concediu medical cu prelungire de la comisie din data de 15. 05.2019 până în data de 5.11.2019.In data de 4 noiembrie am ... (vezi toată discuția)