avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Contractul de comodat pentru autoturism
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Contractul de comodat pentru autoturism

Vreau sa dau o masina unei firme, pentru a se folosi de ea. Contractul este pe 3 ani.
Vreau sa stiu daca eu, mai pot folosii masina , in scop personal sau daca pot sa o vand inainte de a se expira contractu ?
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Aprilie 2021
pokersstar24, utilizator
Cel mai recent răspuns: pokersstar24 , utilizator 00:37, 5 Aprilie 2021
Aceste aspecte le puteti prevedea n contract.
Mda nu prea am facut asta, acum am vanduto... Multumesc de raspuns

Cornel Vasile a scris:

Aceste aspecte le puteti prevedea n contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren agricol david02 david02 Buna ziua, Am 2 parcele de teren agricol extravilan in total 3 hectare. Vreau sa il vand, problema este ca e dat in arenda pana in noiembrie anul viitor. Am ... (vezi toată discuția)
Mai avantajos masina pe firma sau contract de comodat? adriano451 adriano451 Buna seara si cu mult respect! Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine cu ajutorul argumentelor cum ar fi mai avantajos pentru mine,precum si ce dezavantaje ... (vezi toată discuția)
Am o problema cu arendasul sssssttt sssssttt am un contract de arendare pe 10 ani eu as dori sa vand terenul pe care il am arendasul nu poate sa imi ofere cet am cerut eu si nu vrea sa mi dea nici ... (vezi toată discuția)