Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Acum multi ani parintii mei au divortat,la divort sa cerut ca tatal sa paraseasca domiciliu si mama sa nu mai aiba situatia locativa la aceea adresa.In contrat practic a a ramas sora mea,Ulterior apartamentul s-a cumparat (cu banii mamei mele) dar proprietar era sora mea. Eu aveam domiciliu la alta adresa.Acum dupa dupa decesul parintilor mei am afla aceste lucruri,eu credeam ca mama si cu sora mea au hotarat impreuna asupra acelui apartament care s-a vandut,si eu nu am primit nimic.Intrebarea mea este: Eu ca frate al sorei mele care acum devenise proprietar asupra apartamentului din divortul parintilor mei,nu trebuia sa particip si eu la vanzarea lui? Vorbesc ca frate,fiu al acelei familii
din ce povestiti, reiese ca parintii nu erau proprietari . ci titulari ai unui contract de inchiriere.
sora a cumparat apartamentul.
dvs ce doriti, ce drept sa aveti in aceasta ecuatie ?
ce bani a dat mama surorii ? aveti vreo dovada ?
in ce sens apartinea parintilor ?
au fost proprietari ? au donat sau vandut surorii ?
daca nu au fost proprietari, sora a cumparat si aia e, nu aveti niciun drept si daca ati avea, moral... nu conteaza.
Mostenire
sirius7vega
Va rog, as dori sa stiu o opinie despre urmatoarea stare de lucruri. Este vorba de 1 apartament de 3 camere, caramida, etaj 1, confort 1, balcon, detinut de ... (vezi toată discuția)