avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Acum ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Acum multi ani parintii ...

Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Acum multi ani parintii mei au divortat,la divort sa cerut ca tatal sa paraseasca domiciliu si mama sa nu mai aiba situatia locativa la aceea adresa.In contrat practic a a ramas sora mea,Ulterior apartamentul s-a cumparat (cu banii mamei mele) dar proprietar era sora mea. Eu aveam domiciliu la alta adresa.Acum dupa dupa decesul parintilor mei am afla aceste lucruri,eu credeam ca mama si cu sora mea au hotarat impreuna asupra acelui apartament care s-a vandut,si eu nu am primit nimic.Intrebarea mea este: Eu ca frate al sorei mele care acum devenise proprietar asupra apartamentului din divortul parintilor mei,nu trebuia sa particip si eu la vanzarea lui? Vorbesc ca frate,fiu al acelei familii
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:30, 3 Aprilie 2021
din ce povestiti, reiese ca parintii nu erau proprietari . ci titulari ai unui contract de inchiriere.
sora a cumparat apartamentul.
dvs ce doriti, ce drept sa aveti in aceasta ecuatie ?
ce bani a dat mama surorii ? aveti vreo dovada ?
Nu am dovezi,apartamentul apartinea parintilor,iar printr un concurs de imprejurarai sora a devenit proprietara. Moral si legal ma refer

Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Aprilie 2021
gi-jane2, moderator
in ce sens apartinea parintilor ?
au fost proprietari ? au donat sau vandut surorii ?
daca nu au fost proprietari, sora a cumparat si aia e, nu aveti niciun drept si daca ati avea, moral... nu conteaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare casa de la parinti iulyt iulyt Se poate cumpara apartamentul detinut de mama mea, in care eu si nevasta suntem luati in spatiu? Trebuie facuta dezbaterea mostenirii inainte sau care este ... (vezi toată discuția)
Mostenire sirius7vega sirius7vega Va rog, as dori sa stiu o opinie despre urmatoarea stare de lucruri. Este vorba de 1 apartament de 3 camere, caramida, etaj 1, confort 1, balcon, detinut de ... (vezi toată discuția)
Succesiune imobil gsm87 gsm87 Buna ziua! Am o problema, sper sa ma puteti ajuta. Mama mea detine semnaturile fratilor ei pentru a putea face succesiunea unui imobil de 2 camere, mai am o ... (vezi toată discuția)