avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara! Imi puteti spune cum se calculeaza cota ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara! Imi puteti spune cum se calculeaza cota parte a uscatoriei ...

Buna seara! Imi puteti spune cum se calculeaza cota parte a uscatoriei din totalul cotei de parti comune? Pe cartea funciara apar mentionate toate partile comune, fara insa a se specifica cat la suta este uscatoria, cat la suta gradinile s.a.m.d., apare doar cota de 2,4%.
Cel mai recent răspuns: Vanzare-cumparare , utilizator 12:31, 5 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Art 2 lit. l) ”cotă-parte ndiviză” reprezintă ”cota-parte de proprietate comună forţată, exprimată procentual, care îi revine fiecărui proprietar individual şi este calculată ca raportul dintre suprafaţa utilă a proprietăţii individuale şi suma
suprafeţelor utile ale tuturor proprietăţilor individuale din condominiu.

Pentru a afla cota parte uscatorie din total parte comuna este necesar calcul complex
Multumesc!

ynocentta a scris:

Art 2 lit. l) ”cotă-parte ndiviză” reprezintă ”cota-parte de proprietate comună forţată, exprimată procentual, care îi revine fiecărui proprietar individual şi este calculată ca raportul dintre suprafaţa utilă a proprietăţii individuale şi suma
suprafeţelor utile ale tuturor proprietăţilor individuale din condominiu.

Pentru a afla cota parte uscatorie din total parte comuna este necesar calcul complex

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare cota coproprietate fortata gigi58 gigi58 Buna seara. Revin cu intrebare legata de vanzarea unui uscator, bun aflat in coproprietatea fortata a mai multor proprietari dintr-un bloc de ... (vezi toată discuția)
Uscator b4sc4 b4sc4 Buna ziua. Locuiesc la parterul unui bloc si doresc sa cumpar uscatorul, doresc sa aflu daca este vreo lege care sa reglementeze situatia acestui spatiu ... (vezi toată discuția)
Achizitionarea uscatoriei ??? zoldisti zoldisti Buna. Poate cineva sa ma ajute cu ceva informatii in acest caz? Doresc achizitionarea uscatoriei din scara blocului, si din 20 de apartamente 1 singur ... (vezi toată discuția)